Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Weet jij van aanpakken, heb jij een goed analytisch vermogen en wil jij graag ook daadwerkelijk iets bijdragen aan onze organisatie in jouw stage – of afstudeeropdracht?  Wij bieden de perfecte stage – of afstudeeropdracht voor een student in de richting van Werktuigbouwkunde!

Jouw opdracht

Bij veelvoudige matrijzen voor kleine deksels die draaien met een erg snelle cyclustijd vallen op dit moment de deksels uit het matrijs. Onze klant wil graag toe naar een situatie waarin deze deksels gecontroleerd en gestapeld in een doos gevuld worden. Een techniek die wij veelvuldig toepassen, maar nog niet bij dit type eindproduct. Om je een beter beeld te geven kunnen dit bijvoorbeeld deksel zijn voor chipsbussen.

Waarbij de situatie op dit moment zo is dat er een lopende band is met losliggende deksels. En de gewenste situatie is dat deze deksels gecontroleerd en gestapeld in een doos geplaatst worden. Extra moeilijkheid die hierbij meespeelt is die snelle cyclustijd. Elke 5 seconden komen er namelijk 64 deksels uit het matrijs. Oftewel bijna 800 deksels per minuut.

Deze opdracht betreft een oriëntatieopdracht.

Jij herkent jezelf hierin terug

Je volgt een hbo-opleiding Werktuigbouwkunde en bent iemand die graag mee wilt denken over innovatieve vraagstukken in de organisatie. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in het werk wat je doet. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken.

Lijkt dit je wat?

Je zal zeker niet de eerste zijn die via deze route zijn eerste echt job binnensleept. Velen gingen jou al voor. Wij hebben gemerkt dat de dynamiek die stagiaires en afstudeerders met zich mee brengen een mooie aanvulling kunnen bieden op onze organisatie.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.