Over ons

Wij zijn Brink. Wat ons bindt is onze passie voor techniek. En de trots om samen te presteren. Met voor iedereen een eigen verantwoordelijkheid. Wij hebben meerdere vestigingen met elk hun eigen specialisme. Daardoor voelt het soms alsof je in een kleine organisatie werkt. Maar dan wel met de uitgebreide (doorgroei)mogelijkheden en middelen van een grote organisatie. Het beste van beide werelden, groot en klein tegelijk.

Matrijzen

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren wij matrijzen voor de verpakkingsindustrie, gericht op een breed scala aan producten. Van dunwandige bakjes, scharnierende deksels en bloempotten tot emmers, deksels en bekers.

Robotisering

Wij ontwikkelen en maken complete automatiseringsoplossingen voor de verpakkings-, medische en technische industrie. Deze automatisering is uitgerust met Vision Camera controle, Box Filling units en een Versatile In-Mould-Label systeem.

Onze waarden

Wij willen de beste zijn, samen gas geven en maken er een sport van om dingen altijd af te maken. Een boer laat zijn trekker ook niet in het land staan. Deze drive, gecombineerd met onze focus op klanttevredenheid en loyaliteit aan klanten is in onze ogen de basis voor succes.

Doorgroeimogelijkheden zijn altijd aanwezig. Onze huidige directie is het sprekende voorbeeld van tot hoe ver de mogelijkheden reiken. We dagen je uit om meer te bereiken dan jij zelf ooit voor mogelijk hield. Het blijft een sport.

Feitjes op een rij

  • Sinds 1963
  • Bijna 300 medewerkers
  • Klanten in meer dan 70 landen
  • 7 productielocaties in Nederland

Historie

Brink is opgericht te Harskamp in 1963 door wijlen Breus van den Brink. De familie van Breus is nog altijd als aandeelhouder betrokken, waardoor Brink zich met recht een familiebedrijf mag noemen.

In 1963 is gestart met het produceren en ontwikkelen van spuitgietmatrijzen en sinds 1977 zijn hier door technologie gedreven geautomatiseerde systemen aan toegevoegd. Door de jaren heen hebben diverse bedrijfsovernames plaatsgevonden waardoor Brink anno nu op meerdere locaties binnen Nederland productielocaties huisvest.

Cultuur

Bij Brink heerst een open cultuur en de betrokkenheid van de medewerkers is door het hele bedrijf te voelen. Wij zijn een platte organisatie met korte lijntjes.

Er heerst een collegiale werksfeer, waarbij wij respect voor elkaar en teamwork belangrijk vinden.

Team

De personeelsvereniging zorgt gedurende het jaar voor diverse leuke uitjes. En de vakantie BBQ en de kerstborrel mogen ook absoluut niet ontbreken. We zijn op dit moment druk bezig om op al onze locaties ruimtes te creƫren, waarin plaats is voor wat gezelligheid en afleiding. Om te proosten op een succesvolle afronding van een project of om even het hoofd leeg te maken tijdens een potje biljarten of tafeltennis.

Lunchwandelingen worden steeds populairder en in Winterswijk zijn wij gestart met een heuse bedrijfsbootcamp. In Harskamp gaat uit eigen initiatief een aantal collega’s elke maandagavond mountainbiken in de Veluwse bossen. Werken bij Brink. Het blijft een sport.