Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Weet jij van aanpakken, heb jij een goed analytisch vermogen en wil jij graag ook daadwerkelijk iets bijdragen aan onze organisatie in jouw stage – of afstudeeropdracht?  Wij bieden de perfecte stage – of afstudeeropdracht voor een student in de richting van Werktuigbouwkunde!

Jouw opdracht

Vanwege de marktvraag heeft Brink universele systemen ontworpen waarbij eenvoudig wisselen van wisseldelen bij robots onderling zeer goed mogelijk is. Daarbij kennen we diverse soorten labels die allemaal eigen oplossingen vragen om goed georiënteerd en gepositioneerd in de matrijs gelegd te kunnen worden, alvorens deze mee gaan in het spuitgietproces; InMouldLabeling (IML).

Deze wisselsets, zoals wij deze noemen, passen daarmee op diverse robots. We kennen hierbij nog 1 grote uitdaging waarvan we jouw uitdaging willen maken; hoe kan onze klant zo efficiënt mogelijk wisselen tussen systemen? Zodat met zo min mogelijk moeite de instellingen weer goed staan om te kunnen produceren. De uitdagingen zijn de diverse variabelen in systemen:

  • Basispositionering van units afwijkend bij verschillende robots, denk hierbij ook aan 6-assige robots
  • Instellingen en datasets afwijkend bij verschillende robots
  • Aanpassingen in machine vision
  • Operators voeren wijzigingen uit waar geen controle op is

Het gaat hierbij om een onderzoeksopdracht waarbij de oplossing zowel in de mechanisch kant als in software kan zitten.

Jij herkent jezelf hierin terug

Je volgt een hbo-opleiding Werktuigbouwkunde en bent iemand die graag mee wilt denken over innovatieve vraagstukken in de organisatie. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in het werk wat je doet. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken.

Lijkt dit je wat?

Je zal zeker niet de eerste zijn die via deze route zijn eerste echt job binnensleept. Velen gingen jou al voor. Wij hebben gemerkt dat de dynamiek die stagiaires en afstudeerders met zich mee brengen een mooie aanvulling kunnen bieden op onze organisatie.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.