Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Weet jij van aanpakken, heb jij een goed analytisch vermogen en wil jij graag ook daadwerkelijk iets bijdragen aan onze organisatie in jouw stage – of afstudeeropdracht?  Wij bieden de perfecte stage – of afstudeeropdracht voor een student in de richting van elektrotechniek, besturingstechniek, software en ICT!

Wij zoeken iemand die zich gaat verdiepen in de software voor het bijhouden van matrijsprestaties en hiervoor een Mould Data Logger gaat ontwikkelen. Een autonoom functionerende device voor het opslaan van signalen met time stamp, compact en met eigen stroomvoorziening uitgerust. Die bij voorkeur gebruik maakt van draadloze communicatie.

Jouw opdracht

Je zal starten met een inventarisatie van de gewenste specificaties, waarbij te denken valt aan snelheid, geheugen, signalen, communicatieduur en accuduur. Om vervolgens concreet aan de slag te gaan met het ontwerpen van een prototype print, het testen in de productieomgeving en het ontwerpen van een compacte print en eventuele behuizing.

Jij herkent jezelf hierin terug

Je zit in de laatste fase van je hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek en besturingstechniek en bent iemand die graag mee wilt denken over innovatieve vraagstukken in de organisatie. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in het werk wat je doet. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken.

Deze opdracht mag ook als een groepsproject uitgevoerd worden in het 2e of 3e leerjaar van de HBO opleiding.

Lijkt dit je wat?

Je zal zeker niet de eerste zijn die via deze route zijn eerste echt job binnensleept. Velen gingen jou al voor. Wij hebben gemerkt dat de dynamiek die stagiaires en afstudeerders met zich mee brengen een mooie aanvulling kunnen bieden op onze organisatie.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.