Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Doordat er steeds minder technische vakmensen zijn, stijgt de vraag naar automatiseringsoplossingen. Daar kunnen wij als Brink het verschil maken. Brink heeft zeven vestigingen in Nederland, ieder met een eigen specialisme. Brink behoort tot de top-3 van de wereld in onze sector. Wij zijn marktleider voor zowel spuitgietmatrijzen als automatisering.

Brink Automation Harskamp maakt het verschil doordat onze machines minder tijd nodig hebben van technische operators. Bijvoorbeeld door zo veel mogelijk gebruik te maken van (beschikbare) data die in ons systeem zit en deze gebruiken om ons systeem zo goed mogelijk te laten functioneren.

Jouw opdracht

Wij meten de positie van de labels op de producten met een vision camera. Deze positie wordt vervolgens met een algoritme teruggekoppeld aan de automatische label verstelling. Met dit proces besparen we veel tijd van de operator. Alleen dit kan natuurlijk altijd beter en daarbij hebben wij jou nodig. Lijkt jou het leuk om een de metingen uit de vision camera te koppelen aan een label verstelling? Beschik je over enige kennis van machine vision en wil graag een mooi stuk programma OOP maken in CODESYS in StructuredText? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Deze stageopdracht bestaat uit onderzoek en uitvoerende taken. Daardoor is de opdracht uit te voeren als afstudeeropdracht, oriƫnterende of meewerkstage. Afhankelijk van jouw wensen, kunnen we de opdracht inrichten.

Waar zijn we naar op zoek?

Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Industriƫle automatisering, Elektrotechniek of ICT. Je bent iemand die graag mee wil denken over innovatieve vraagstukken in de organisatie en werkt nauwkeuring. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken.

Je zal zeker niet de eerste zijn die via deze route zijn eerste echt job binnensleept. Velen gingen jou al voor. Wij hebben gemerkt dat de dynamiek die stagiaires en afstudeerders met zich mee brengen een mooie aanvulling kunnen bieden op onze organisatie.

Solliciteer direct

We gaan graag met je in gesprek hoe jij de opdracht wilt invullen. Zoals aangegeven kunnen we de werkzaamheden samen bepalen. Stuur je motivatie en CV naar Linda Ter Maaten (HR-adviseur) via werkenbij@brinkbv.com of onderstaand formulier. Uiteraard mag je Linda ook altijd bellen of appen via 06-45834754.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.