Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Weet jij van aanpakken, heb jij een goed analytisch vermogen en wil jij graag ook daadwerkelijk iets bijdragen aan onze organisatie in jouw stage – of afstudeeropdracht?  Wij bieden de perfecte stage – of afstudeeropdracht voor een student in de richting van Werktuigbouwkunde!

Matrijzen zijn gereedschappen voor het maken van kunststof producten. Een product wordt gevormd door met hoge druk en hoge temperatuur kunststof in de matrijzen te injecteren.

Jouw opdracht

Wij zijn op zoek naar een stagiair of afstudeerder Werktuigbouwkunde die zich verder gaat verdiepen in de constructie voor het vormen van gaten in producten middels een bodempen constructie.

Jij herkent jezelf hierin terug

Je volgt een hbo-opleiding Werktuigbouwkunde en bent iemand die graag mee wilt denken over innovatieve vraagstukken in de organisatie. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in het werk wat je doet. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken.

Lijkt dit je wat?

Je zal zeker niet de eerste zijn die via deze route zijn eerste echt job binnensleept. Velen gingen jou al voor. Wij hebben gemerkt dat de dynamiek die stagiaires en afstudeerders met zich mee brengen een mooie aanvulling kunnen bieden op onze organisatie.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.