Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Brink heeft zeven vestigingen in Nederland, ieder met een eigen specialisme. Wij behoren tot de top-3 van de wereld in onze sector. Wij zijn marktleider voor zowel spuitgietmatrijzen als automatisering. Als machinebouwers die wereldwijd machines plaatsen en service, is het van belang dat wij duidelijk hebben wat wij in het veld hebben staan.

We weten natuurlijk wat we geleverd hebben. Maar dat kan wat ons betreft altijd beter in beeld gebracht worden. Het is bijvoorbeeld een uitdaging als een leverancier komt met een batch serienummers die vervangen moeten worden, dan is het wel zo handig als wij deze kunnen traceren.

Jouw opdracht

Lijkt het jou een uitdaging om dit proces volledig te automatiseren? Hierbij bedoelen we dat de assets uit onze machines gelezen worden en deze in ons portaal zichtbaar worden gemaakt. We denken daarbij niet alleen aan de fysieke delen zoals PLC, regelaars en motoren, maar ook aan software. Dus welke versies en bibliotheken zitten in deze machine? 

Je hoef natuurlijk niet alles te doen. Maar alle informatie verzamelen die in de PLC beschikbaar is. Dit doe je door code in CODESYS in StructuredText te schrijven. De verzamelde informatie moet door een industriële router (IXON) beschikbaar gemaakt worden in ons portaal.

Alles wat je onderzoekt, kun je direct in de praktijk testen. Daardoor heb je een mooie gevarieerde stage.

Deze opdracht is uit te voeren als afstudeer- of onderzoeksstage.

Waar zijn we naar op zoek?

Je volgt een hbo-opleiding in de richting van ICT, Industriële automatisering, Elektrotechniek. Je duikt graag de theorie in en denkt mee over innovatieve vraagstukken. Ook werk je zelfstandig en nauwkeurig.

Je zal zeker niet de eerste zijn die via deze route zijn eerste echt job binnensleept. Velen gingen jou al voor. Wij hebben gemerkt dat de dynamiek die stagiaires en afstudeerders met zich mee brengen een mooie aanvulling kunnen bieden op onze organisatie.

Solliciteer direct

We gaan graag met je in gesprek hoe jij de opdracht wilt invullen. Zoals aangegeven kunnen we de werkzaamheden samen bepalen. Stuur je motivatie en CV naar Linda Ter Maaten (HR-adviseur) via werkenbij@brinkbv.com of onderstaand formulier. Uiteraard mag je Linda ook altijd bellen of appen via 06-45834754.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.