Vacature Service Monteur.

Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Volgens jou kan de automatisering van productielijnen altijd professioneler, beter en sneller. En jij weet ook nog eens precies hoe je dat fixt. Word jij ons nieuwe visitekaartje?

Wat ga je doen?

Onze klanten blij maken. Jij plaatst de kers op de taart en zorgt voor de inbedrijfsstelling van de nieuwe projecten. Ook verleen je service aan de bestaande installaties. Met jouw ervaring heb je veel technische en praktische inzichten opgedaan en durf jij op een positieve manier jouw analytische mening te geven over het project. Bovenal een allround job op het gebied van zowel mechaniek, pneumatiek, hydrauliek en besturing. De werkzaamheden voer je grotendeels zelfstandig uit.

Waar zijn we naar op zoek?

Volgens jou kan de automatisering van productielijnen altijd professioneler, beter en sneller. En jij weet ook nog eens precies hoe je dat fixt. Dat perfectionisme juichen wij toe. Een MBO-4 opleiding Mechatronica of Elektrotechniek (werktuigbouw) en goede communicatieve vaardigheden in het Engels en/of Duits zijn een must. Zowel onze Nederlandse als internationale klanten kijken uit naar jouw komst!

Wat hebben wij verder te bieden?

Een afwisselende job in een leuk team. Doordat wij altijd maatwerk leveren, heb je niet te maken met seriematig werk. En omdat wij het hele proces tot en met het testen intern uitvoeren zie jij direct resultaat van je werk en vier je successen met je collega’s. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden met 25 vakantiedagen, 7 ADV dagen en een winstdelingsregeling.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    +
    Upload CV