Vacature Gereedschapmaker.

Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Is sleutelen je passie en ben jij op zoek naar een functie waarin je volop met techniek bezig kan zijn? Wij zoeken een Gereedschapmaker die oplossingsgericht kan denken en van aanpakken houdt.

Wat ga je doen?

Binnen deze functie krijg je te maken met een veelzijdig werkpakket. Je voert onderhoud uit en bent bezig met reparaties en aanpassingen van matrijzen, zowel elektrisch, pneumatisch en hydraulisch.

Waar zijn we naar op zoek?

Met jouw ervaring heb je veel technische en praktische inzichten opgedaan en durf jij op een positieve manier jouw analytische mening te geven over het project.
Een MBO-opleiding in de technische richting, nauwkeurig werken en kwaliteitsbewust zijn is een must.

Wat hebben wij verder te bieden?

Een afwisselende job in een leuk team. Doordat wij altijd maatwerk leveren, heb je niet te maken met seriematig werk. En omdat wij het hele proces tot en met het testen intern uitvoeren zie jij direct resultaat van je werk en vier je successen met je collega’s.

We vinden het leuk om onze slogan “Werken bij Brink. Het blijft een sport.” een aantal keer per jaar letterlijk in de praktijk te brengen met een onderlinge voetbalwedstrijd of door samen op de mountainbike te klimmen. O ja, we hebben een hele mooie fietsregeling waaraan je kunt deelnemen, dus als je nog geen mountainbike hebt is dat geen probleem.

Verder uitstekende arbeidsvoorwaarden met onder andere een mooie winstdelingsregeling. En wat ons betreft is de werkweek flexibel in te delen. Ook een jaarlijks werkkledingpakket en fruit op het werk worden door ons verzorgd.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    +
    Upload CV