Vacature CNC Frezer/Programmeur.

Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Jij kent de praktijk en weet dit te vertalen naar een herkenbaar freesprogramma. In deze functie ben jij zelf verantwoordelijk voor het programmeren en vervaardigen van CNC freeswerk voor onze matrijsonderdelen. Zeker geen seriematig werk dus. Jij zoekt zelf de grenzen op.

Wat ga je doen?

Als CNC Frezer/Programmeur vervaardig jij de programma’s voor onze freesbanken en zorgt daarbij voor het definiëren van de juiste verspaningsgereedschappen. Waarbij alles gericht is op een zo efficiënt mogelijke manier van produceren. Dit doe jij met behulp van moderne CNC Bewerkingsmachines (veelal Hermle) met een focus op de voor- en nabewerking van matrijzen.

Extra uitdaging en afwisseling in werkzaamheden kunnen wij bieden in de richting van het elektrode vonken. Hiervoor zijn wij ook aan het kijken naar een nieuwe machine.

Waar zijn we naar op zoek?

Iemand die de praktijk kent en dit weet te vertalen in een herkenbaar freesprogramma. Jouw analytisch denkvermogen zorgt ervoor dat jij altijd 1 of 2 stappen vooruit denkt. Ook vind jij het leuk om samen met je collega’s te kijken hoe we het proces kunnen verbeteren en innoveren.

Een afgeronde technische opleiding richting verspanen of werktuigbouwkunde of aantoonbare ervaring als CNC Frezer/Programmeur. Afhankelijk van jouw ervaring komen wij tot een passende uitdaging. Voor zowel starters als doorstromers op de arbeidsmarkt is deze functie interessant.

Wat hebben wij verder te bieden?

Onze vestiging in Hapert is een hele platte organisatie met korte lijntjes, waar echt het gevoel leeft om het samen doen. Omdat deze vestiging nog niet zo lang tot de Brink groep behoort, wijken de arbeidsvoorwaarden iets af ten opzichte van de andere vestigingen. Desalniettemin ligt er een mooi pakket met de mogelijkheid tot flexibele werktijden, 13 ADV-dagen en een goed marktconform salaris.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    +
    Upload CV