Vacature Bijbaan in de techniek.

Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Vind jij het mooi om in je vrije tijd lekker te sleutelen en ben jij een jong en enthousiast iemand met twee rechterhanden? Wij hebben de ideale bijbaan voor op de zaterdag en in de vakanties. Lees snel verder..

Werkplaatshulp op de zaterdag

De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn heel breed en bestaan uit simpele montagewerkzaamheden, diverse schoonmaak – en opruimwerkzaamheden, het uitzuigen en wassen van auto’s en allerhande klusjes. Elke zaterdag is anders. En je leert altijd wel weer iets nieuws. Bij Brink zijn namelijk altijd weer nieuwe uitdagingen.

Werken én leren

Om het extra interessant te maken bieden we ook een stukje scholing aan op het gebied van draaien, frezen, 3D printen, technisch tekenen, werken met een cobot en spuitgieten. Onze vaste mensen komen hiervoor graag op de zaterdag terug om de volgende generatie de fijne kneepjes van het vak te leren.

We starten om 08:00u en sluiten rond 13:30u af. Werkkleding en veiligheidsschoenen worden door ons verzorgd.

Ja, dit lijkt mij wat. En nu?

Ben jij minimaal 15 jaar en enthousiast geworden over deze bijbaan bij Brink. Dan ontvangt Nils Vriezen (HR Manager) graag jouw contactgegevens per mail op werkenbij@brinkbv.com. Uiteraard mag je Nils ook altijd bellen of een appje sturen via 06-21233454.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    +
    Upload CV