Vacature Mechanical Engineer.

Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Al ken je ons misschien nog niet, we horen bij de top-3 van de wereld in onze sector. Wij maken er een sport van om het vandaag beter te doen dan gisteren. En morgen opnieuw. Herkenbaar? Lees dan snel verder…

Wat ga je doen?

Jij wilt samen met ons grenzen verleggen. Je zorgt voor de complete vertaling van de klantwens naar een 3D ontwerp. Zonder hierbij de technische haalbaarheid en de kostprijs uit het oog te verliezen.

Waar zijn we naar op zoek?

Jij hebt oog voor detail, ook als de druk wat hoger wordt. En houdt de regie over jouw eigen project. Jouw analytisch denkvermogen zorgt ervoor dat jij anderen altijd net één stap voor bent.

Een afgeronde HBO of WO opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica zorgt voor voldoende basis om jouw carrière bij Brink tot een succes te maken. Vervolgens gaan wij samen aan de slag om je verder te ontwikkelen.

Wat hebben wij verder te bieden?

Een afwisselende job in een leuk team. Doordat wij altijd maatwerk leveren, heb je niet te maken met seriematig werk. En omdat wij het hele proces tot en met het testen intern uitvoeren zie jij direct resultaat van je werk en vier je successen met jouw collega’s.

We vinden het leuk om onze slogan “Werken bij Brink. Het blijft een sport.” een aantal keer per jaar letterlijk in de praktijk te brengen met een onderlinge voetbalwedstrijd of door samen op de mountainbike te klimmen. O ja, we hebben een hele mooie fietsregeling waaraan je kunt deelnemen, dus als je nog geen mountainbike hebt is dat geen probleem.

Verder uitstekende arbeidsvoorwaarden met onder andere een mooie winstdelingsregeling. En wat ons betreft is de werkweek flexibel in te delen. Ook een jaarlijks werkkledingpakket en fruit op het werk worden door ons verzorgd.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    +
    Upload CV