Vacature leergierige BBL’er.

Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Al ken je ons misschien nog niet, we horen bij de top-3 van de wereld in onze sector. Wij maken er een sport van om het vandaag beter te doen dan gisteren. En morgen opnieuw. Herkenbaar? Lees dan snel verder…

Wat ga je doen?

Werken en leren combineren tijdens een BBL traject. BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Jij komt als leerling echt bij ons in dienst. En wij gaan samen aan de slag om van jou een echte vakman te maken. In eerste instantie ga je ondersteunende werkzaamheden verrichten. Dit wordt steeds verder uitgebreid, naar gelang je functioneren. Je begint met het boren van lucht-, water- en hydrauliekkanalen en op termijn stroom je door naar andere afdelingen als slijpen, frezen of montage.

Waar zijn we naar op zoek?

Jij beschikt over twee rechter handen en schuwt het niet deze uit de mouwen te steken. Je bent in de afrondende fase van je VMBO opleiding, maar eigenlijk wil jij gewoon lekker aan het werk in plaats van hele dag in de schoolbanken zitten.

Wat hebben wij verder te bieden?

Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team met een goede werksfeer en leuke personeelsuitjes. Omdat wij het hele proces tot en met het testen in eigen huis uitvoeren zie jij direct resultaat van je werk en vier je successen met jouw collega’s.

We vinden het leuk om onze slogan “Werken bij Brink. Het blijft een sport.” een aantal keer per jaar letterlijk in de praktijk te brengen met een onderlinge voetbalwedstrijd of door samen op de mountainbike te klimmen. O ja, we hebben een hele mooie fietsregeling waaraan je kunt deelnemen, dus als je nog geen mountainbike hebt is dat geen probleem.

Verder uitstekende arbeidsvoorwaarden met onder andere een mooie winstdelingsregeling. Ook een jaarlijks werkkledingpakket en fruit op het werk worden door ons verzorgd.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    +
    Upload CV