Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Weet jij van aanpakken, heb jij een goed analytisch vermogen en wil jij graag ook daadwerkelijk iets bijdragen aan onze organisatie in jouw stage – of afstudeeropdracht?  Wij bieden de perfecte opdracht voor een student in de richting van besturingstechniek en ICT!

We zien dat de wereld om ons heen steeds meer geautomatiseerd wordt. Als machinebouwer proberen wij hier natuurlijk ook zo veel mogelijk op in te spelen. Elke dag beter willen worden, gaan voor het beste. Dat is wat de klanten van ons verwachten, maar dat is ook waar wij ’s ochtends vroeg ons bed voor uit komen.

Jouw opdracht

Graag willen wij meer vorm geven aan de term Factory Automation. Hierbij moet je denken aan een ‘mobile robot’ die de productstroom van onze machines gaat afhandelen. De eerste ontwikkelingen zijn reeds gerealiseerd. En nu willen we door. Hoe mooi zou het zijn als dit geïntegreerd wordt in het proces van de klant? En deze ‘mobile robot’ te integreren met onze machine, het ERP pakket van de klant, en zo verder.

Jij herkent jezelf hierin terug

Je zit in de laatste fase van je hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van besturingstechniek en bent iemand die graag mee wilt denken over belangrijke vraagstukken in de organisatie. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in het werk wat je doet. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken.

Lijkt dit je wat?

Je zal zeker niet de eerste zijn die via deze route zijn eerste echt job binnensleept. Velen gingen jou al voor. Wij hebben gemerkt dat de dynamiek die stagiaires en afstudeerders met zich mee brengen een mooie aanvulling kunnen bieden op onze organisatie.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    +
    Upload CV