Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Weet jij van aanpakken, heb jij een goed analytisch vermogen en wil jij graag ook daadwerkelijk iets bijdragen aan onze organisatie in jouw stage – of afstudeeropdracht? Wij bieden de perfecte stage of afstudeeropdracht voor een student Werktuigbouwkunde!

Matrijzen zijn gereedschappen voor het maken van kunststof producten. Een product wordt gevormd door met hoge druk en hoge temperatuur kunststof in de matrijzen te injecteren.

De producten, die deze matrijzen vormen, moeten zo snel mogelijk afgekoeld worden om weer van vloeibare naar vaste kunststof te gaan, zodat de producten verder verwerkt kunnen worden.

Jouw opdracht

Wij zijn op zoek naar een stagiair of afstudeerder Werktuigbouwkunde die onderzoekt welke factoren van invloed zijn op de cyclustijd en in hoeverre de uitkomst van de uiteindelijke cyclustijd op voorhand in te schatten is.

Om dit alles ook in de praktijk goed toepasbaar te maken zijn we op dit moment ook op zoek naar een interface die de cyclustijd snel weet weer te geven, door het invoeren van diverse parameters.

Jij herkent jezelf hierin terug

Wij zijn op zoek naar een stagiair of afstudeerder Werktuigbouwkunde die onderzoekt welke corrosiepreventie er mogelijk is in de koelkanen van de figuurdelen én wat de gevolgen zijn van deze oplossingsrichting voor het productieproces.

Je volgt een hbo-opleiding Werktuigbouwkunde en bent iemand die graag mee wilt denken over innovatieve vraagstukken in de organisatie. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in het werk wat je doet. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken.

Lijkt dit je wat?

Je zal zeker niet de eerste zijn die via deze route zijn eerste echt job binnensleept. Velen gingen jou al voor. Wij hebben gemerkt dat de dynamiek die stagiaires en afstudeerders met zich mee brengen een mooie aanvulling kunnen bieden op onze organisatie.

Ja, dit lijkt me wat

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    +
    Upload CV